Skip to main content
30 Ιουνίου 2016 21:36

Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

c9885a8ab80f40c560f6c47a7450a7df XL f1e0b556

Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια! Όπως κάθε μήνα και αυτό τον Ιούλιο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες. BACKSTAGE. Πρεμιέρα επεισοδίων. Καθημερινές από Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 17:00. Η φοβερή νέα σειρά Backstage συνεχίζεται στο Disney Channel…

Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα και αυτό τον Ιούλιο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

BACKSTAGE
Πρεμιέρα επεισοδίων
Καθημερινές από Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 17:00
Η φοβερή νέα σειρά Backstage συνεχίζεται στο Disney Channel και αυτό το μήνα, με νέα επεισόδια τις καθημερινές από τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 17:00.
Η σειρά παρακολουθεί τις ζωές δώδεκα φοβερά ταλαντούχων έφηβων και τα σκαμπανεβάσματα της φοιτητικής ζωής στο περίφημο Keaton School of the Arts. Ακολουθήστε τις στιγμές τους κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και δείτε τις εμπειρίες τους, από το άγχος και την απογοήτευση μέχρι τις νέες φιλίες και τα μεγάλα επιτεύγματα.
Στο επεισόδιο με τίτλο Restart (Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 17:00) το σχολείο ξαναρχίζει όμως τίποτα δεν είναι όπως πριν. Νέες μουσικές συνεργασίες, διαφορετική δυναμική στο χορό αλλά και πρόσωπα, που λείπουν, κάνουν τους μαθητές του Keaton να δυσκολεύονται.
Νέα επεισόδια του Backstage τις καθημερινές από 18 Ιουλίου στις 17:00 στο Disney Channel.

Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΗΣ DISNEY
Ειδική Προβολή
Καθημερινές από την Δευτέρα 4 ως την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 08:10
Γιορτάστε τις διακοπές του σχολείου με την Κατασκήνωση της Disney, που ανοίγει τις καθημερινές από τη Δευτέρα 4 ως την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 08:10.
Συντονιστείτε και απολαύστε τις αγαπημένες σας σειρές όπως Λιβ και Μάντι, Τζέσι και Όστιν & Άλι. Επίσης, το πρόγραμμα θα ξεκινά με ολοκαίνουρια επεισόδια της νέας σειράς του Disney Channel Μακριά από το Σπίτι! Στο πρώτο επεισόδιο αυτού του μήνα με τίτλο Γουάκα, Γουάκα, Γουάκα! (Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 08:10) ο Ράβι και η Τίφανυ αποδεικνύουν σε βίντεο πως το Κικιγουάκα υπάρχει στ’ αλήθεια. Εν τω μεταξύ, η Έμμα και η Λου προσπαθούν να ξεπεράσουν τη Χέιζελ στο Ημερήσιο Φεστιβάλ Κικιγουάκα!
Η Κατασκήνωση της Disney ανοίγει για καλοκαιρινή διασκέδαση τις καθημερινές από την Παρασκευή 4 ως την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 08:10 στο Disney Channel.

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ!
Πρεμιέρα επεισοδίων
Κάθε Πέμπτη όλο τον Ιούλιο από τις 17:25
Οι Πέμπτες είναι μεγάλες ημέρες στο Disney Channel τον Ιούλιο αφού το πρόγραμμα Πάλι καλά είναι Πέμπτη συνεχίζεται. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα είναι γεμάτο πρεμιέρες από τις 17:25 ως τις 19:05.
Αυτές οι ημέρες διασκέδασης περιέχουν επεισόδια σειρών όπως Ο Άλεξ κι η παρέα του, Ένα κορίτσι γνωρίζει τον κόσμο, Λιβ και Μάντι καθώς και την αρχή της δεύτερης σεζόν του Η Μπίνι και το Φάντασμα.
Στο επεισόδιο «Ένα Κορίτσι Γνωρίζει Το Είμαι ο Φαρκλ» της σειράς Ένα κορίτσι γνωρίζει τον κόσμο (Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 17:50) ο Φαρκλ πετυχαίνει genius σκορ σε ένα τεστ IQ και ικανοτήτων και έτσι καταλήγει να κάνει τεστ και για το Σύνδρομο του Άσπεργκερ. Έτσι, οι φίλοι μας μαθαίνουν περισσότερα για αυτή την ασθένεια.
Μη χάσετε παλιά αγαπημένα αλλά ούτε και ολοκαίνουρια επεισόδια τις Πέμπτες του Ιουλίου από τις 17:25 στο Disney Channel.

Ο Άλεξ κι η παρέα του
Πρεμιέρα Δεύτερης Σεζόν
Τις Πέμπτες από τις 7 Ιουλίου στις 17:25
Στη δεύτερη σεζόν της σειράς, Ο Άλεξ κι η παρέα του, που ξεκινάει στις 7 Ιουλίου στις 17:25, το καλοκαίρι τελειώνει.
Οι γονείς του Άλεξ του ανακοινώνουν πως θα πρέπει να μετακομίσει στην Αμερική! Ο Άλεξ δεν είναι καθόλου χαρούμενος με αυτά τα νέα και μαζί με τον Τζο και τους φίλους του κάνει τα πάντα για να μείνει.
Δείτε αυτές τις περιπέτειες στο Disney Channel σαν μέρος του προγράμματος Πάλι καλά είναι Πέμπτη από τις 7 Ιουλίου στις 17:25!

Η ΜΠΙΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
Πρεμιέρα Δεύτερης Σεζόν
Τις Πέμπτες από τις 7 Ιουλίου στις 18:40
Η δημοφιλής σειρά Η Μπίνι και το Φάντασμα επιστρέφει στο Disney Channel αυτό το μήνα, με το ξεκίνημα της δεύτερης σεζόν τις Πέμπτες από τις 7 Ιουλίου στις 18:40.
Όταν η οικογένεια της δεκατριάχρονης Μπίνι μετακομίζει σε ένα παλιό σπίτι στο Βερολίνο, εκείνη ανακαλύπτει έναν απρόσμενο και ανεπιθύμητο συγκάτοικο. Είναι ο Μελχιόρ, το φάντασμα ενός δεκατετράχρονου αγοριού γεννημένου το 1899!
Η δεύτερη σεζόν της σειράς Η Μπίνι και το Φάντασμα ξεκινά στο πρόγραμμα Πάλι καλά είναι Πέμπτη στις 18:40.

Ο Μυστικός Κόσμος του Gravity Falls:
Μεταξύ των Αδελφών Πάινς
Ειδική προβολή πρεμιέρας
Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 19:05
Αγαπάτε το Μυστικό Κόσμο του Gravity Falls; Τότε, μη χάσετε το σπέσιαλ επεισόδιο, Μεταξύ των Αδελφών Πάινς (Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 19:05).
Οι φαν μπορούν να ανακαλύψουν μοναδικές πληροφορίες και μυστικά του Gravity Falls σε αυτό το μαγευτικό ντοκιμαντέρ στα παρασκήνια της σειράς, που περιλαμβάνει και συνέντευξη με τον δημιουργό, Alex Hirsch, ο οποίος αναλύει τις προσωπικότητες των χαρακτήρων και αποκαλύπτει κρυφές λεπτομέρειες της σειράς.
Ο Μυστικός Κόσμος του Gravity Falls:
Μεταξύ των Αδελφών Πάινς θα προβληθεί σαν μέρος του προγράμματος Πάλι καλά είναι Πέμπτη (21 Ιουλίου στις 19:05).

Η 100η ταινία DISNEY CHANNEL ORIGINAL!
Ειδική Προβολή
Τα Σαββατοκύριακα όλο τον Ιούλιο
Καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα της 100ης ταινίας Disney Channel Original, το Disney Channel παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα τις προηγούμενες 99 Disney Channel Original ταινίες, ξεκινώντας τον Ιούλιο.
Η 100η ταινία Disney Channel Original είναι η νέα έκδοση της ταινίας Οι περιπέτειες μιας Μπέιμπι Σίτερ, στην οποία πρωταγωνιστούν Disney ήρωες όπως η Sabrina Carpenter (Ένα κορίτσι γνωρίζει τον κόσμο) και η Sofia Carson (Όστιν & Άλι, Η Επόμενη Γενιά).
Οι προηγούμενες ταινίες Disney Channel Original είναι μια διασκεδαστική γιορτή με φανταστικές ταινίες όπως το Χαμός στο Σχολείο (Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 5.25) και το Η Παραλία των Εφήβων –Η ταινία (Σάββατο 9 Ιουλίου στις 10:40), όπως και η πιο πρόσφατη ταινία Η Επόμενη Γενιά (Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 5.25pm).
Μη χάσετε τις αγαπημένες σας Disney Channel Original ταινίες κάθε Σαββατοκύριακο όλο τον Ιούλιο!

Ήρωες με Πυτζάμες
Νέα επεισόδια
Καθημερινές από τη Δευτέρα 4 ως την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 18:00
Ο Κάτμποϊ, ο Γκέκο και η Ολέτ μαζί είναι οι… Ήρωες με Πυτζάμες και επιστρέφουν στο Disney Junior αυτό το μήνα με νέα επεισόδια τις καθημερινές από τη Δευτέρα 4 ως την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 19:00
Ο Κόνορ, ο Γκρεγκ και η Αμάγια είναι τρεις κανονικοί φίλοι την ημέρα, αλλά μόλις δύσει ο ήλιος γίνονται οι Ήρωες με Πυτζάμες! Ελάτε κι εσείς σε αυτή την παρέα υπερηρώων με πυτζάμες, οι
οποίοι επιστρέφουν για περισσότερες περιπέτειες, για να λύσουν μυστήρια και για να δουλέψουν μαζί μαθαίνοντας πολύτιμα μαθήματα.
Στο πρώτο από τα νέα επεισόδια, το οποίο αποτελείται από δύο σύντομες ιστορίες με τίτλο «Ο Κάτμποϊ και το έξτρα εισιτήριο»/« Ο Γκέκο και το χαμένο Γκέκο-μομπίλ (Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 19:00) ο Κάτμποϊ έχει δύο εισιτήρια για μία συναυλία και πρέπει να αποφασίσει ποιόν φίλο του θα πάρει μαζί. Τότε όμως ο Γκέκο χάνει το Γκέκο-μομπίλ, ενώ τον χρειάζονται περισσότερο!
Νέα επεισόδια των Ηρώων με Πυτζάμες τις καθημερινές από τη Δευτέρα 4 ως την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 19:00.

ΠΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ DISNEY JUNIOR
Ειδική Προβολή
Καθημερινά όλο τον Ιούλιο στις 09:10
Είναι οι καλοκαιρινές διακοπές, γι’ αυτό ας αρχίσουμε το πάρτι!
Ελάτε μαζί μας καθημερινά όλο τον Ιούλιο για το
Πάρτι Στον Κήπο Του Disney Junior, ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις αγαπημένες σειρές του Disney Junior. Το πρόγραμμα αυτό έχει καλοκαιρινή διάθεση με σειρές όπως Η Σερίφης Κάλι στην άγρια Δύση, Η Μικρή Γιατρός, Σοφία η Πριγκίπισσα, Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι, Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ και ο Μάιλς του Αύριο.
Το Πάρτι Στον Κήπο Του Disney Junior προβάλλεται καθημερινά όλο τον Ιούλιο στις 09:10.

ΓΕΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ
Ειδική Προβολή
Σαββατοκύριακα όλο τον Ιούλιο στις 13:00
Μερικές φορές ένα μόνο επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς δεν είναι αρκετό, γι’ αυτό ελάτε στο Disney Junior αυτό τον Ιούλιο για Γεμάτα Σαββατοκύριακα με τις αγαπημένες σας σειρές.
Αυτό το μήνα έχετε την ευκαιρία να δείτε ξανά όλους τους Disney Junior φίλους σας με στοίβες επεισοδίων κάθε Σάββατο και Κυριακή, με τους πιο αγαπημένους Disney χαρακτήρες. Κάθε σειρά θα έχει 14 επεισόδια, χωρισμένα ανάμεσα στο Σάββατο και την Κυριακή, οπότε αν θέλετε να περάσετε το σαββατοκύριακο σας στη Χώρα του Ποτέ, την Άγρια Δύση ή το Μαγεμένο Δάσος, σας έχουμε καλύψει!
Αυτό το μήνα θα προβληθούν οι σειρές Η Μικρή Γιατρός, Η Σερίφης Κάλι στην Άγρια Δύση, Σοφία η Πριγκίπισσα, Η Γκόλντι και το αρκουδάκι και Ο Τζέικ και οι πειρατές της χώρας του Ποτέ.
Δείτε τις φοβερές σειρές επεισοδίων τα Σαββατοκύριακα από τις 2 Ιουλίου στη 13:00.

Εκδικητές Ενωθείτε: η Επανάσταση του Ούλτρον
Πρεμιέρα Σεζόν
Σαββατοκύριακα από το Σάββατο 9 July στις 09:00
Οι Εκδικητές της Marvel επιστρέφουν αυτό το μήνα στο Disney XD με νέο όνομα και ολοκαίνουρια επεισόδια. Οι Εκδικητές Ενωθείτε: Η Επανάσταση του Ultron είναι η τρίτη σεζόν της θρυλικής ομάδας υπερηρωών και ξεκινάει τα Σαββατοκύριακα, από το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 09:00.
Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο Προσαρμογή στην Αλλαγή, (Σάββατο 9 Ιουλίου στις 09:00) οι Εκδικητές μαθαίνουν πώς είναι να δουλεύεις ξανά σαν ομάδα και μάχονται ενάντια στο νέο όπλο της the A.I.M. – ένα νέο και βελτιωμένο Super Adaptoid που ανέπτυξε η Scientist Supreme.
Τα νέα επεισόδια της σειράς Eκδικητές Ενωθείτε : Η Επανάσταση του Ultron θα προβάλλονται τα Σαββατοκύριακα από το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 09:00.

Ο Απόλυτος Spider-man Εναντίον των Έξι Επικίνδυνων
Πρεμιέρα Σεζόν
Τα Σάββατα από τις 2 Ιουλίου στις 09:25
Οι περιπέτειες του θρυλικού υπερήρωα Σπάιντερμαν συνεχίζουν αυτό το μήνα στο Disney XD, με ακόμα περισσότερα νέα επεισόδια της μετονομασμένης σειράς Ο Απόλυτος Spider-man Εναντίον των Έξι Επικίνδυνων (Σάββατα από τις 2 Ιουλίου στις 09:25).
Ο Πίτερ Πάρκερ είναι τώρα αρχηγός στην Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. Ο Doc Ock, ο Arnim Zola και η Χάιντρα ενώνονται για να επιτεθούν στο Tri-Carrier, πιάνοντας την Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. απροετοίμαστη. Τώρα ο Σπάιντερμαν πρέπει να τους νικήσει μόνος του. Στο πρώτο από αυτά τα νέα επεισόδια, με τίτλο Force of Nature (Σάββατο 2 Ιουλίου στις 09:25) ο Σπάιντερμαν δέχεται ένα περίεργο μήνυμα από άγνωστη βάση και το ακολουθεί σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, όπου ελπίζει να βρει τον Νικ Φιούρι.
Τα νέα επεισόδια του Απόλυτου Σπάιντερμαν Ενάντια Των Έξι Επικινδύνων θα προβάλλονται τα Σάββατα από τις 2 Ιουλίου στις 09:25.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ
Καθημερινά όλο τον Ιούλιο στις 14:40
Το Απόλυτο Ό,τι Να ‘Ναι συνεχίζεται και αυτό το μήνα με πρόγραμμα σειρών με τους αγαπημένους Disney XD χαρακτήρες σας καθημερινά όλο τον Ιούλιο στις 14:40.
Δείτε φοβερά επεισόδια από τις σειρές Πράκτορας Κέι Σι, H Σταρ ενάντια Στις Δυνάμεις του Κακού, Πεν Ζίροου: Ήρωας Σε Ημιαπασχόληση αλλά και Οι Βιονικοί μου Φίλοι σε αυτό το πρόγραμμα γεμάτο διασκέδαση. Τρεις ώρες γεμάτες από φοβερά διασκεδαστικές σειρές καθημερινά από τις 14:40.
Περάστε τρομερά, τυχαία καλά με το πρόγραμμά Το Απόλυτο Ο,τι Να Ναι καθημερινά τον Ιούλιο στις 14:40.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...