Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 186
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
SECURITY REPORT 148
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28 Μαρτίου 2024 10:15
29 Φεβρουαρίου 2016 17:07

Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2Fb28f58ed70fbb442ff175e8cf769a3b2 XL

Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!
Όπως κάθε μήνα και αυτό το Μάρτιο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα και αυτό το Μάρτιο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρεμιέρα σειράς

Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 11:35

Έρχεται βρυχώμενη αυτό το Πάσχα η ολοκαίνουρια σειρά, Η Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή, μία σειρά βασισμένη στην παγκόσμια επιτυχία Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (Δευτέρα 28 Μαρτίου, στις 11:35)

Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, το παιδί του Σίμπα και της Νάλα, ο Κάιον, γίνεται αρχηγός της Φρουράς των Λιονταριών, μία ομάδας ζώων που αποτελείται από τους πιο θαρραλέους, πιο γρήγορους, πιο δυνατούς και με την καλύτερη όραση σε ολόκληρο το Περήφανο Βασίλειο. Συγκεντρώνοντας την ομάδα του, δεν επιλέγει λιοντάρια για να τον υπηρετήσουν όπως ορίζει η παράδοση. Αντιθέτως, διαλέγει φίλους που πιστεύει πως έχουν αυτές τις ηρωικές ιδιότητες. Ο Μπάνγκα ένας ατρόμητος ασβός, η Φούλι, μία τσίτα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ο Μπέστη, ένας φιλικός και καλόκαρδος ιπποπόταμος αλλά και ο Όνο, ένας ερωδιός φιλόσοφος, θα τον συνοδέψουν σε αυτήν την περιπέτεια. Αυτή η Φρουρά των Λιονταριών μπορεί να πετύχει τα πάντα!

Δείτε την πρεμιέρα της σειράς Η Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή στο Disney Channel στις 28 Μαρτίου στις 11:35.

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ

Ταινίες

Τετάρτη 23 & Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 11:25

Για να γιορτάσουμε την πρεμιέρα της υπέροχης νέας Disney σειράς, Η Φρουρά των Λιονταριών, αυτό το μήνα το Disney Channel δείχνει δύο ταινίες που είναι πάντα δημοφιλείς, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών II: Το Βασίλειο του Σίμπα (Τετάρτη 23 Μαρτίου) και Ο Βασιλιάς των Λιονταριών 1½ (Πέμπτη 24 Μαρτίου) και οι δύο στις 11:25.

Στην πρώτη από αυτές, τη συνέχεια του αριστουργήματος κινουμένων σχεδίων Ο Βασιλιάς των Λιονταριών II: Το βασίλειο του Σίμπα, η κόρη του Σίμπα ερωτεύεται τον διάδοχο του εγκληματία Σκαρ. Θα καταφέρει το νεαρό ζευγάρι να επανενώσει τα λιοντάρια; Η δεύτερη ταινία, Ο Βασιλιάς των Λιονταριών 1½ είναι μία πολύ ευχάριστη ταινία που παρακολουθεί την ιστορία του Βασιλιά των Λιονταριών μέσα από τα μάτια των δύο πιο δημοφιλών χαρακτήρων της ταινίας, του Τιμόν και του Πούμπα, βλέποντας επίσης πώς ήταν η ζωή τους πριν γνωριστούν.

Μπορείτε να δείτε και τις δύο ταινίες Ο Βασιλιάς των Λιονταριών II: Το Βασίλειο του Σίμπα (Τετάρτη 23 Μαρτίου) και Ο Βασιλιάς των Λιονταριών 1½ (Πέμπτη 24 Μαρτίου) στις 11:35 στο Disney Channel.

THE NEXT STEP

Πρεμιέρα επεισοδίων

Καθημερινά από την Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 18:00

Τον Μάρτιο έχουμε την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της δημοφιλούς δραματικής σειράς The Next Step τις καθημερινές από την Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 18:00.

Η σειρά The Next Step ακολουθεί τις ζωές μία ομάδας χορευτών. Οι θεατές μπορούν να γνωρίσουν τους χαρακτήρες, να μάθουν χορευτικές κινήσεις και να δουν τι γίνεται στα παρασκήνια.

Να είστε έτοιμοι για την τρίτη σεζόν της σειράς The Next Step τις καθημερινές από τη Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 18:00 στο Disney Channel.

ΒΙΟΛΕΤΑ: ΤΡΙΤΗ ΣΕΖΟΝ

Πρεμιέρα επεισοδίων

Καθημερινές από την Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 17:10

Η τρίτη σεζόν της Βιολέτα συνεχίζει αυτόν τον μήνα με νέα επεισόδια τις καθημερινές από τις 14 Μαρτίου στις 17:10.

Αυτή η σεζόν συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η δεύτερη σεζόν, όπου η Βιολέτα προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινότητα, τον έρωτα και την καριέρα της στο τραγούδι.

Τα νέα επεισόδια της τρίτης σεζόν της Bιολέτα θα παίζουν τις καθημερινές από την Δευτέρα 14 Μαρτίου στις 17:10.

Ταινίες

Παρασκευή 25 έως Κυριακή 27 Μαρτίου στις 11:35

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στο Disney Channel σημαίνει ΜΕΓΑΛΕΣ ταινίες! (Παρασκευή 25 έως Κυριακή 27 Μαρτίου).

Έχουμε μερικές φανταστικές ταινίες για να σας διασκεδάσουν, συμπεριλαμβανομένης και της τρομερής ταινίας Η Επόμενη Γενιά (Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 11:35) και άλλες υπέροχες ταινίες του Disney Channel όπως την Μουσική Κατασκήνωση (Σάββατο 26 Μαρτίου στις 11:35) και την Μουσική Κατασκήνωση 2 (Κυριακή 27 Μαρτίου στις 11:35). Οι φαν μπορούν επίσης να δουν ξανά το Χαμός στο Σχολείο, το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 11:35 και τη συνέχειά του, το Χαμός στο Σχολείο 2 την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 11:35.

Η Disney σας φέρνει υπέροχες ταινίες όλο το τριήμερο στο Disney Channel!

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΡΓΙΕΣ

Οι πασχαλινές διακοπές του σχολείου έφτασαν και είναι η σειρά του Disney Channel να σώσει την παρτίδα. Έχουμε διπλά επεισόδια όπως τα Όστιν & Άλι, Λίβ και Μάντι και Ένας Σκύλος με Μπλόγκ κάθε μέρα από την 21η Μαρτίου στις 14:10!

Επιπλέον, οι νεαροί φίλοι μας μπορούν να απολαύσουν κλασσικές ταινίες του Disney Channel, καθημερινά από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 11:35, όπως η Μουλάν II και Ο Αλλαντίν και ο Βασιλιάς των Κλεφτών

Συντονιστείτε στο Disney Channel κατά τη διάρκεια των Πασχαλινών διακοπών και διασκεδάστε με όλη την οικογένεια.

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Πρεμιέρα επεισοδίων

Τις Πέμπτες τον Μάρτιο από τις 18:25

Οι Πέμπτες στο Disney Channel είναι αφιερωμένες σε προβολή νέων επεισοδίων των αγαπημένων σας σειρών.

Αυτόν το μήνα έχουμε τις πρεμιέρες των σειρών The Next Step, Ο Άλεξ κι η Παρέα του , Οι Γοργόνες του Μάκο, Ένας Σκύλος με Μπλογκ και Ο Μυστικός Κόσμος του Gravity Falls από τις 18:25 ως τις 20:30 κάθε Πέμπτη.

Μην χάσετε τις πρεμιέρες της Πέμπτης στο Disney Channel από τις 18:25 ως τις 20:30 όλο το Μάρτιο.

Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Πρεμιέρα σειράς

Σάββατο 26 Μαρτίου στις 10:00

Έρχεται βρυχώμενη αυτό το Πάσχα η ολοκαίνουρια σειρά, Η Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή, μία σειρά βασισμένη στην παγκόσμια επιτυχία Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (Κυριακή του Πάσχα, 26 Μαρτίου στις 10:00).

Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, το παιδί του Σίμπα και της Νάλα, ο Κάιον, γίνεται αρχηγός της Φρουράς των Λιονταριών, μία ομάδα ζώων που αποτελείται από τους πιο θαρραλέους, πιο γρήγορους, πιο δυνατούς και με την καλύτερη όραση σε ολόκληρο το Περήφανο Βασίλειο. Συγκεντρώνοντας την ομάδα του, δεν επιλέγει λιοντάρια για να τον υπηρετήσουν, όπως ορίζει η παράδοση. Αντιθέτως, διαλέγει φίλους που πιστεύει πως έχουν αυτές τις ηρωικές ιδιότητες. Ο Μπάνγκα, ένας ατρόμητος ασβός, η Φούλι, μια τσίτα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ο Μπέστη, ένας φιλικός και καλόκαρδος ιπποπόταμος αλλά και ο Όνο, ένας ερωδιός φιλόσοφος, θα τον συνοδέψουν σε αυτή την περιπέτεια. Αυτή η Φρουρά των Λιονταριών μπορεί να πετύχει τα πάντα!

Δείτε την πρεμιέρα της σειράς ΗΦρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 10:00

ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ DISNEY JUNIOR

Από την Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 13:00

Αυτή την Άνοιξη στροβιλιστείτε και αρχίστε να κουνιέστε με το Disney Junior! Χοροπηδήστε, κυλιστείτε στο πάτωμα και γυρίστε γύρω-γύρω μαζί μας. Ελάτε με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες, όπως η Σοφία η Πριγκίπισσα, ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ, ο Μάιλς του Αύριο, η Λέσχη του Μίκυ και η Σερίφης Κάλι στην Άγρια Δύση και γυμναστείτε αυτή την Άνοιξη.

Το Κουνηθείτε με το Disney Junior ξεκινά στις 28 Μαρτίου και συνεχίζει τις καθημερινές στις 13:00.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ

Το Disney Junior είναι τώρα το σπίτι του Περήφανου Βασιλείου!

Αυτόν το μήνα, για να γιορτάσετε την πρεμιέρα της Φρουράς των Λιονταριών, δείτε μία από τις τρεις ταινίες του Βασιλιά των Λιονταριών κάθε Σάββατο τις πρώτες τρεις βδομάδες του Μαρτίου και ξανά αργότερα μέσα στο μήνα.

Ξεκινάμε το μήνα με το διαχρονικό Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (Σάββατο 5 Μαρτίου) και βλέπουμε πώς ο μικρός Σίμπα μαθαίνει και αγκαλιάζει τον κύκλο της ζωής. Το επόμενο Σάββατο (12 Μαρτίου στις 11:25) είναι σειρά για την ταινία Βασιλιάς των Λιονταριών II: Το βασίλειο του Σίμπα, όπουη κόρη του Σίμπα ερωτεύεται τον διάδοχο του εγκληματία Σκαρ. Θα καταφέρει το νεαρό ζευγάρι να επανενώσει τα λιοντάρια; Τέλος, έχουμε τον Βασιλιά των Λιονταριών 1½ (Σάββατο 19 Μαρτίου) μία πολύ ευχάριστη ταινία που παρακολουθεί την ιστορία του Βασιλιά των Λιονταριών μέσα από τα μάτια των δύο από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της ταινίας, του Τιμόν και του Πούμπα, βλέποντας επίσης πώς ήταν η ζωή τους πριν γνωριστούν.

Δείτε αυτές τις ταινίες τα Σάββατα στις 11:25, με επανάληψη στις 17:15.

Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ: ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑ ΖΩΑΚΙΑ

Πρεμιέρα

Από τη Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 09:35

Η Γιατρός έχει ακόμα ένα χάρισμα… μπορεί να βοηθήσει κατοικίδια!

Ελάτε μαζί μας στη H Μικρή Γιατρός: Ιατρείο Για Ζωάκια, ξεκινώντας με τρία επεισόδια πρεμιέρας από τη Δευτέρα 7 ως την Τετάρτη 9 Μαρτίου, όπου η Γιατρός δε βοηθάει μόνο τα παιχνίδια της αλλά γίνεται μία μικρή κτηνίατρος. Από σκυλιά έως κατσίκες, η Μικρή Γιατρός μπορεί να τα βοηθήσει όλα. Συντονιστείτε στο Disney Junior για δυο εβδομάδες μαγικής ιατρικής από την Γιατρό!

Τα επεισόδια της Μικρής Γιατρού θα τα δείτε από την Δευτέρα 7 ως την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 09:35, με επανάληψη στις 13:50 και στις 18:55.

ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΠΥΤΖΑΜΕΣ

Κλεφτή ματιά

Σάββατο 26 Μαρτίου στις 10:45

Υπάρχει μία νέα τριάδα για να σώσει την ημέρα στο Disney Junior! Θα θέλαμε να σας συστήσουμε τον Κόννορ, τον Γκρεγκ και την Αμάγια, ή αλλιώς τον Κάτμποϊ, τον Γκέκο και την Ολέτ. Μαζί, είναι οι Ήρωες με Πυτζάμες!

Ο Κόννορ, ο Γκρεγκ και η Αμάγια μπορεί να είναι φυσιολογικά παιδιά μέσα στη μέρα, όμως όταν πέφτει η νύχτα ενεργοποιούν τα βραχιόλια τους και αποκτούν υπερδυνάμεις! Ενωθείτε με αυτούς τους φίλους, καθώς λύνουν μυστήρια, ξεκινάνε περιπέτειες, ενώ παράλληλα μαθαίνουν πράγματα.

Προλάβετε μία κλεφτή ματιά από τους Ήρωες με Πυτζάμες αμέσως μετά τη Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή στις 26 Μαρτίου στις 10:45. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες κλεφτές ματιές μέσα στο Σαββατοκύριακο!


ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ

Πρεμιέρα

Καθημερινές από την Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 15:05

Η πιο πρόσφατη ομάδα υπερηρώων της Marvel έρχεται αυτό το μήνα καθώς Oι Φύλακες του Γαλαξία έχουν πρεμιέρα την Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 15:05.

Η σειρά Οι Φύλακες του Γαλαξία παρακολουθεί τη νεοσχηματισμένη ομάδα που αποτελείται από τον Σταρ Λορντ, το Ρακούν Πύραυλο, τον Ντραξ, την Γκαμόρα και τον Γκρουτ. Στο επεισόδιο πρεμιέρας της σειράς, Ο Δρόμος για το Πουθενά (Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 15:05) βρίσκουν ένα περίεργο αντικείμενο που ανταποκρίνεται μόνο στοDNA του Πίτερ Κουίλ (δηλαδή του Σταρ Λορντ). Ανοίγοντάς το, ο Κουίλ ελευθερώνει ένα χάρτη θησαυρού που οδηγεί σε ένα ισχυρό όπλο γνωστό ως Κοσμικός Σπόρος, ικανό να δημιουργήσει το επόμενο σύμπαν. Τώρα οι Φύλακες πρέπει να βρουν, να προστατεύσουν και τελικά να καταστρέψουν τον Κοσμικό Σπόρο για να τον κρατήσουν μακριά από τα χέρια αυτών που θα χρησιμοποιούσαν τη δύναμή του για να κάνουν κακό, όπως ο Θάνος, ο μεγάλος γαλαξιακός αρχηγός.

Οι Φύλακες του Γαλαξία έχουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 15:05 στο Disney XD και συνεχίζουν καθημερινά την ίδια ώρα.

MARVEL ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡΗΡΩΩΝ Ειδική προβολή

Κυριακή 20 Μαρτίου από τις 15:05

Υπάρχει άφθονη περιπέτεια στο αφιέρωμά μας στους υπερήρωες της Marvel, με πρωταγωνιστή τον Σπάιντερμαν την Κυριακή 20 Μαρτίου από τις 15:05.

Οι θεατές μπορούν να απολαύσουν έξι συνεχόμενα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Σπάιντερμαν και τον εντυπωσιακό ιστό του από τις 15:05 έως τις 17:45. Είναι ένα πραγματικό δώρο για τους φαν!

Συνεχόμενα επεισόδια του Απόλυτου Σπάιντερμαν παρουσιάζονται στα πλαίσια της ειδικής προβολής στο Disney XD την Κυριακή 20 Μαρτίου από τις 15:05 ως τις 17:45.

ΒΙΟΝΙΚΑ ΣΑΒΒΑΤΑ:

ΟΙ ΒΙΟΝΙΚΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ

Ειδική προβολή

Τα Σάββατα από τις 19 Μαρτίου στις 10:20

Συντονιστείτε στο Disney XD κάθε Σάββατο από τις 19 Μαρτίου στις 10:20 για τα Βιονικά Σάββατα, που αποτελούνται από τέσσερα συνεχόμενα επεισόδια των Βιονικών Φίλων ξεκινώντας με επεισόδια πρεμιέρας κάθε εβδομάδα.

Στο πρώτο από αυτά, Βιονικός Ήρωας Δράσης – Μέρος 1ο (Σάββατο 19 Μαρτίου στις 10:20), ο Ντάγκλας ανακαλύπτει πως μία πρώην συνάδελφος είναι σκηνοθέτης και θέλει να γυρίσει ταινία για τους Βιονικούς Φίλους. Όμως, όταν έρχεται για να κάνει έρευνα, τα σατανικά της σχέδια αποκαλύπτονται..

Τα Βιονικά Σάββατα ξεκινάνε στο Disney XD από το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 10:20.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ

Καθημερινά όλο το Μάρτιο στις 09:00, 13:45 και 18:35


Συντονιστείτε στο Disney XD καθημερινά όλο το Μάρτιο στις 09:00, 13:45 και 18:35 για να δείτε τους καλύτερους μασκοφόρους υπερήρωες στο Disney XD.

Κάθε αφιέρωμα θα περιέχει τρία επεισόδια, και το κάθε ένα θα περιέχει έναν μεγάλο υπερήρωα όπως ο Σπάιντερμαν, οι Εκδικητές ή οι επαναστάτες από των Πόλεμο των Άστρων. Υπάρχει κάτι για όλους!

Γι’ αυτό, λάβετε μέρος στο Αποκριάτικο Πάρτυ Με Μάσκες καθημερινά στις 09:00, 13:45 και 18:35 για μία εντυπωσιακή γιορτή υπερηρώων.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4 modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ε...
  • ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    ICY BOX IB-HUB1439-LAN

    Το ICY BOX IB-HUB1439-LAN είναι μια πρακτική και εύχρηστη συσκευή, ιδανική για χρήση στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίν...
  • V-Tech Z23

    V-Tech Z23

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει νέα παραλαβή του mini modulator V-Tech Z23, ο οποίος ήταν σε έλλειψη. Πρόκειται για έναν μικρού μεγέθους ψηφιακό Full HD διαμορφωτή μονού καναλιού, ο οποίος ενσωματ...
  • Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Θερμαινόμενες μεμβράνες από τη ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ

    Τα δορυφορικά κάτοπτρα της ΛΥΡΑ, έκτος από τα υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν (αντοχή σε ισχυρές ανεμοπιέσεις – μέχρι 190km/h) και τα κορυφαίας κατασκευής υλικά τους, έρχοντα...
  • Ekselans SWG 24 L2

    Ekselans SWG 24 L2

    Μεταξύ των πολυάριθμων προϊόντων της Ekselans, το SWG 24 L2 είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο managed switch με 24x θύρες Gigabit Ethernet και 4x θύρες SFP (Small Form-factor Pluggable). Ένα managed sw...
  • D-Link DWA-182

    D-Link DWA-182

    Το DWA-182 Wireless AC1300 MU-MIMO Wi-Fi USB Adapter παρέχει υψηλότερες ασύρματες ταχύτητες από ποτέ, προσφέροντας ισχυρή τεχνολογία Wireless AC στον σταθερό ή τον φορητό υπολογιστή σας. Με ενσωμα...
  • Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Kathrein UFOpro & UFOprolite

    Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει η ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές διανομής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σημάτων σε ξενοδοχεία, στάδια, νοσοκομεία, κρουαζιερόπλοια, ενοικιαζόμεν...
  • Emme Esse 87435

    Emme Esse 87435

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του Emme Esse 87435. Πρόκειται για ένα ψηφιακό modulator που λαμβάνει ένα HDMI σήμα από δορυφορικό / επίγειο δέκτη, DVD player, κάμερα ασφαλείας ή οποι...
  • Ekselans CPE 1200-OLP

    Ekselans CPE 1200-OLP

    Η Ekselans διαθέτει – μεταξύ άλλων – πλήρη γκάμα Access Points για κάθε είδους οικιακή ή επαγγελματική εφαρμογή. Ένα από τα αξιόλογα Access Points της Ekselans είναι το CPE 1200-OLP, το οποίο υποσ...
  • Nedis SFIND100BK

    Nedis SFIND100BK

    Συνδέστε τον μετρητή με ένα LNB και έναν δορυφορικό δέκτη και βρείτε την κατάλληλη θέση / γωνία για το κάτοπτρό σας, εύκολα και γρήγορα. Διαθέτει οθόνη αναλογικής ένδειξης με οπίσθιο φωτισμό. Επιπ...
  • Kathrein MS & MP series

    Kathrein MS & MP series

    Η εταιρεία ΛΥΡΑ ΑΕΒΕ ανακοινώνει νέα παραλαβή των σειρών ερμαρίων - ντουλαπιών MS και MP της γερμανικής Kathrein. Η σειρά MS περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ερμάρια - ντουλάπια τοποθέτησης και σ...
  • Engel MV7400

    Engel MV7400

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του HDMI switch Engel MV7400. Πρόκειται για έναν διαχωριστή HDMI σημάτων από 4 εισόδους σε 1 έξοδο, με μέγιστη ανάλυση Full HD 1080p. Είναι συμβατό με ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Μάρτιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδ...
  • Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Κανάλια με υβριδική τηλεόραση στην Ελλάδα

    Η κατανάλωση των προγραμμάτων που μεταδίδουν οι ελεύθεροι τηλεοπτικοί σταθμοί έχει γίνει σήμερα πιο εύκολη και πιο άμεση για τον τηλεθεατή, σε σχέση με το – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Ο παρα...
  • Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλους!

    Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται όλο και περισσότερο οι χρήστες της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό συμβαίνει γιατί η πρόσβαση καθίσταται εφικτή από οποιαδήποτε συσκευή, σε οποιαδήποτε χρονική σ...
  • Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Sat & Zap, Μάρτιος 2024

    Αρκετά νέα κανάλια στη δημοφιλή θέση στις 13 ανατολικά και 2 τουρκοκυπριακά στις 42 και 46 ανατολικά. Μικρό το ενδιαφέρον σε ελεύθερα κανάλια. 92 News UK Astra 2G – 28.2 East 11.523H ...