Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 497
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

25 Απριλίου 2024 08:12
5 Μαΐου 2016 16:13

Ολυμπιακός-ΑΕΚ για τον τίτλο στο Κύπελλο Ελλάδας, ζωντανά και σε HD, μόνο στον OTE TV

Εβδομάδα 5-11 Μαΐου 2016

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2F71d865de7ff522b0ffbb17dc9036e742 XL

Τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουνοι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, ζωντανά, αποκλειστικά και σε ΗD στο OTE SPORT 1HD, αυτό το Σάββατο 7 Μαΐου στις 20.30, με το επιτελείο των καναλιών ΟΤΕ SPORT…Τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουνοι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, ζωντανά, αποκλειστικά και σε ΗD στο OTE SPORT 1HD, αυτό το Σάββατο 7 Μαΐου στις 20.30, με το επιτελείο των καναλιών ΟΤΕ SPORT να έχουν ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα. Επίσης, 2 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην La Liga, ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει ποιος θα καταλήξει με το τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV είναι εκείνοι που έχουν τις καλύτερες θέσεις, καθώς Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης μπαίνουν στην τελική ευθεία, συναντώντας αυτή την εβδομάδα τις Εσπανιόλ, Βαλένθια και Λεβάντε αντίστοιχα.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND η πρεμιέρα του Spotlight: Όλα Στο Φως που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, καθώς επίσης η βιογραφική ταινία Steve Jobs με τους Μάικλ Φασμπέντερ και Κέιτ Γουίνσλετ και το εξαιρετικό Joy με την Τζένιφερ Λόρενς και τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Στο OTE CINEMA 1HD δεν χάνουμε το blockbuster Furious 7: Μαχητές των Δρόμων με την τελευταία εμφάνιση του Πολ Γουόκερ και το Νορβηγο-Σουηδικό Χίλιες Φορές Καληνύχτα με την Ζιλιέτ Μπινός στον ρόλο μίας από τις κορυφαίες πολεμικές φωτογράφους στον κόσμο. Το Orphan Black με την Τατιάνα Μασλάνι επιστρέφει με τον 4ο κύκλο στο ΟΤΕ CINEMA 4HD, ενώ το φινάλε του πολυβραβευμένου Sons Of Anarchy θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, με τον 7ο κύκλο στο κανάλι FOX.

Το Σάββατο 7 Μαΐου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μάθουν ποιος θα αναδειχθεί κυπελλούχος Ελλάδος για το 2016, ζωντανά, αποκλειστικά και σε ΗD, με το επιτελείο των καναλιών ΟΤΕ SPORT να έχουν ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα, αντάξιο αυτής της μεγάλης ημέρας. Η σέντρα του Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα γίνει το Σάββατο στις 20.30και ο αγώνας θα μεταδοθεί από το OTE SPORT 1HD.

Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, η La Liga ζει το πιο αγωνιώδες φινάλε, στα χρόνια που μετέχουν 20 ομάδες στο πρωτάθλημά της, καθώς οι τρεις πιο επιτυχημένοι σύλλογοι της Ισπανίας, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης διεκδικούν επί ίσοις όροις τον τίτλο και η μάχη για τη στέψη θα διεξαχθεί μόνο στα κανάλια OTE SPORT.

Οι Καταλανοί που έχουν με το μέρος τους τις ισοβαθμίες, εξ ου και ηγούνται της κατάταξης (έχουν 85 βαθμούς, όπως και η Ατλέτικο & η “βασίλισσα” ακολουθεί με 84), θα υποδεχθούν την Κυριακή 8 Μαΐου στις 19.00 την Εσπανιόλ, για την προτελευταία (37η) αγωνιστική (18.00, ΟΤΕ SPORT 3HD). Την ίδια ημέρα και ώρα η Ατλέτικο θα συναντήσει την Λεβάντε στο “Estadi Ciutat de València” (OTE SPORT 4HD) και η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί στο “Santiago Bernabéu” την Βαλένθια (OTE SPORT 2HD). Επίσης, η Βιγιαρεάλ που έχει διασφαλίσει την τέταρτη θέση -και τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση- θα φιλοξενήσει την Ντεπορτίβο, παιχνίδι που θα μεταδοθεί στις 22.00 από το OTE SPORT 7HD.

Στην Barclays Premier League, η Λέστερ ολοκλήρωσε μία από τις πιο όμορφες ιστορίες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και από “σταχτοπούτα” έγινε “βασίλισσα” του αγγλικού πρωταθλήματος! Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα δουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια την φιέστα του τίτλου, το Σάββατο 7 Μαΐου στις 19.30, οπότε οι “Αλεπούδες” θα υποδεχθούν την Έβερτον (OTE SPORT 2HD). Παράλληλα, ενδέχεται να μάθουν πρώτοι την ομάδα που θα πάρει την τρίτη θέση για το UEFA Champions League, γεγονός που θα κριθεί στο ματς Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ (Κυριακή 8/5, 18.00, ΟΤΕ SPORT 1HD).

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους έκανε 25 τις νίκες της στα τελευταία 26 παιχνίδια της Serie A με το 2-0 επί της Κάπρι και έφτασε, με θεαματικό τρόπο, στην κατάκτηση του 5ου διαδοχικού πρωταθλήματος. Για την 37η ημέρα, θα φιλοξενηθεί στην Βερόνα, ματς που θα προβληθεί την Κυριακή 8 Μαΐου, στις 21.45 από το OTE SPORT 1HD.

Στην Βundesliga, οι εορτασμοί της Μπάγερν για την κατάκτηση του τίτλου μπορούν να περιμένουν άλλη μια εβδομάδα, καθώς οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να νικήσουν την Γκλάντμπαχ και θέλουν έναν ακόμα βαθμό, για να διασφαλίσουν -μαθηματικά- το στέμμα. Μπορούν να τον αποκτήσουν το Σάββατο 7 Μαΐου στις 16.30, όταν θα συναντήσουν εκτός έδρας τη Ίνγκολστατ (OTE SPORT 3HD).

Στο μπάσκετ, ο ΟΤΕ TV θα φιλοξενήσει σε αποκλειστικότητα τη σειρά των ημιτελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Πρεμιέρα στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND κάνει αυτή την εβδομάδα το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Spotlight: Όλα Στο Φως με τους Μαρκ Ράφαλο, Μάικλ Κίτον και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, για την πραγματική ιστορία της βραβευμένης με Πούλιτζερ δημοσιογραφικής ομάδας Spotlight της εφημερίδας Boston Globe, που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων από καθολικούς ιερείς στην Βοστώνη. Στην on demand υπηρεσία διατίθενται επίσης το βραβευμένο με 2 Χρυσές Σφαίρες και υποψήφιο για 2 Όσκαρ Steve Jobs με τους Μάικλ Φασμπέντερ και Κέιτ Γουίνσλετ, σε σκηνοθεσία Ντάνι Μπόιλ, αλλά και το εξαιρετικό Joy του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ με την Τζένιφερ Λόρενς, μαζί με τους Μπράντλεϊ Κούπερ και Ρόμπερτ ντε Νίρο, για την πραγματική ιστορία της γυναίκας που έγινε πλούσια λανσάροντας τη «μαγική σφουγγαρίστρα».

Στο OTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζει, σε Α’ προβολή στην ζώνη Red Carpet Premieres, η Νορβηγο-Σουηδική ταινία Χίλιες Φορές Καληνύχτα με την εξαιρετική Ζιλιέτ Μπινός να υποδύεται την Ρεμπέκα, μία από τις κορυφαίες πολεμικές φωτογράφους στον κόσμο (Πέμπτη 5 Μαΐου, 21.00), ενώ την Κυριακή 8 Μαΐου στο ίδιο κανάλι, στην ζώνη Sunday Blockbuster, κάνει πρεμιέρα το σίκουελ της πολυσυζητημένης ταινίας Furious 7: Μαχητές των Δρόμων, όπου κάνει την τελευταία του εμφάνιση ο Πολ Γουόκερ.

Κλασικές επιλογές προσφέρει το ΟΤΕ CINEMA 2, όπου ξεχωρίζουν την Κυριακή 8 Μαΐου (22.00) το αριστούργημα του Λουκίνο Βισκόντι Ο Ρόκο και τ’ Αδέλφια του με τον Αλέν Ντελόν και την Τρίτη 10 Μαΐου (22.00) το βραβευμένο με Όσκαρ νουάρ θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι Τσάιναταουν με τους Τζακ Νίκολσον, Φέι Ντάναγουεϊ και Τζον Χιούστον. Επίσης, την Τετάρτη 11 Μαΐου, στην ζώνη Ladies Night, προβάλλεται η ταινία Η Ατιμασμένη, που χάρισε στην Σοφία Λόρεν το πρώτο Όσκαρ που δόθηκε ποτέ σε ηθοποιό ξενόγλωσσου φιλμ.

Συνεχίζονται στο OTE CINEMA 4HD οι σειρές Banshee, Heartbeat και The Odd Couple, αμέσως μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική, ενώ την Κυριακή 8 Μαΐου στις 23.00 αρχίζει να προβάλλεται ο 4ος κύκλος του Orphan Black με την Τατιάνα Μασλάνι σε πολλαπλούς ρόλους, λίγο μετά την πρεμιέρα του στην Αμερική.

Στο FOX, η πολυαναμενόμενη νέα ιστορική σειρά από τους δημιουργούς του Sons of Anarchy, The Bastard Executioner, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Μαΐου στις 00.40, ενώ ο έβδομος και τελευταίος κύκλος του πολυβραβευμένου Sons Of Anarchy αρχίζει να προβάλλεται στο ίδιο κανάλι από την Κυριακή 8 Μαΐου στις 23.20.

Στη νέα σειρά του Discovery Channel, Driving Wild, το Σάββατο 7 Μαΐου στις 22.00, με οδηγό τον Marc, πρώην μηχανικό στην Formula 1, περιηγούμαστε στον κόσμο των γρήγορων αυτοκινήτων και εξερευνούμε την αγωνιστική κουλτούρα σε άλλα μέρη του κόσμου, ενώ στο Nat Geo HD οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη νέα σειρά The Big Picture with Kal Penn (Παρασκευή 6 Μαΐου, 21.00) όπου ο Kal Penn αναλύει -με τη χρήση ψηφιακών χαρτών και άλλων εργαλείων- θέματα όπως τα χρήματα, το σεξ, το φαγητό, το έγκλημα, οι μετακινήσεις πληθυσμών ή τα σπορ, με τρόπο που δεν έχουμε σκεφτεί. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η νέα σειρά ντοκιμαντέρ War Junk, που αποκρυπτογραφεί καθηλωτικές ιστορίες πολέμου στο Viasat History (Σάββατο 7 Μαΐου, 22.00). Τέλος, η νέα σειρά του Nat Geo Wild HD Europe’s Great Wilderness εξερευνά την άγρια ζωή της Ευρώπης, αλλά και τα διαφορετικά περιβάλλοντα που την φιλοξενούν σε χώρες όπως το Ην. Βασίλειο, η Πολωνία, η Ρουμανία και η Ιβηρική χερσόνησος (Κυριακή 8 Μαΐου, 19.00).

Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαρία να παρακολουθήσουν από την Πέμπτη 5 Μαΐου (18.15) στο Disney Channel τα νέα επεισόδια της σειράς κινούμενων σχεδίων Gravity Falls: Weidmageddon και το Σάββατο 7 Μαΐου στις 10.00, προβάλλεται στο Disney Jr το ειδικό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Σοφία η Πριγκίπισσα: Η μυστική βιβλιοθήκη.

Την Κυριακή 8 Μαΐου στις 21.00 στο Ε! HD, πρεμιέρα κάνει ο νέος 12ος κύκλος του δημοφιλούς αμερικάνικου ριάλιτι Κeep Up With The Kardashians.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 85 ψηφιακά κανάλια, τα 29 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...