Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

30 Οκτωβρίου 2014 17:41

Τριπλή πρεμιέρα στον OTE TV με Fargo, Banshee & τον 2ο κύκλο του Hemlock Grove

Γράφει: N.D
eaac07053bd9cedfee051ad959bd0541 XL 5d8d090c

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV για τους φίλους των σειρών, καθώς κάνουν πρεμιέρα σε αποκλειστικότητα στο OTE CINEMA 1HD το βραβευμένο με 2 Emmy Fargo, τοεπίσηςβραβευμένο με Emmy Banshee, από τον δημιουργό του True Blood, Άλαν Μπολ, καθώς και ο 2ος κύκλος του Hemlock Grove από τον Έλι Ροθ.

Πρεμιέρα κάνουν επίσης στο FOX Life, ο 5ος κύκλος του Masterchef, ο 4ος κύκλος Once Upon a Time, αλλά και ο 5ος κύκλος του βραβευμένου με 4 Χρυσές Σφαίρες Glee.

Οι σινεφίλ δεν πρέπει να χάσουν τη ρομαντική κομεντί Κι Όμως… Γίνεται του Ρομπ Ράινερ, με τους Μάικλ Ντάγκλας και Νταϊάν Κίτον, αλλά και στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand τα blockbusters Transformers 4: Εποχή Αφανισμού με τους Μαρκ Γουάλμπεργκ, Νίκολα Πελτζ και Στάνλεϊ Τούτσι και 22 Jump Street με το απολαυστικό δίδυμο Τσάνινγκ Τέιτουμ και Τζόνα Χιλ.

Στα αθλητικά πρωταγωνιστούν το der klassiker της Μπουντεσλίγκα Μπάγερν-Ντόρτμουντ (Σάββατο 1η Νοεμβρίου, 19.30 OTE SPORT 1HD), το ντέρμπι του Μάντσεστερ, Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κυριακή 2 Νοεμβρίου, 15.30 OTE SPORT 1HD), το ντέρμπι του νότου της Ιταλίας, Νάπολι-Ρόμα (Σάββατο 1η Νοεμβρίου, 16.00, OTE SPORT 4). Επιπλέον, απολαύστε την τελική φάση του ATP World Tour Masters 1000 του Παρισιού με τη διεξαγωγή του τελικού την Κυριακή 2 Νοεμβρίου (16.00 OTE SPORT 3HD).

αθλητικά

Πλούσιο αθλητικό θέαμα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, προσφέρει και αυτή την εβδομάδα ο OTE TV, μέσα από τις αθλητικές συχνότητες των καναλιών OTE SPORT. Από 30 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου, μη χάσετε ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, το der klassiker της Μπουντεσλίγκα Μπάγερν-Ντόρτμουντ (Σάββατο 1η Νοεμβρίου, 19.30 OTE SPORT 1HD), το ντέρμπι του Μάντσεστερ, Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κυριακή 2 Νοεμβρίου, 15.30 OTE SPORT 1HD), το ντέρμπι του νότου της Ιταλίας, Νάπολι-Ρόμα (Σάββατο 1η Νοεμβρίου, 16.00, OTE SPORT 4). Χορέψτε στους λάτιν ρυθμούς της μπάλας με σούπερ αναμετρήσεις από τη Λατινική Αμερική, τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα και τους ημιτελικούς του Κόπα ντο Μπραζίλ. Στο μπάσκετ, ξεχωρίζουν το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός (Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, 19.00 OTE SPORT 3HD), μαζί με τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, της Liga Endesa ACB & της Lega Basket serie A. Επιπλέον, απολαύστε την τελική φάση του ATP World Tour Masters 1000 του Παρισιού με τη διεξαγωγή του τελικού την Κυριακή 2 Νοεμβρίου (16.00 OTE SPORT 3HD), το FIVB Beach volley World Tour ανδρών-γυναικών της Αργεντινής και ζήστε την ένταση και την αγωνία σε κάθε προσπέρασμα του Γκραν Πρι της Formula 1 των ΗΠΑ στο Όστιν, με ελεύθερες (16.50 & 20.50), κατατακτήριες δοκιμές (19.50) και τον αγώνα live (21.45) και αποκλειστικά σε υψηλή ευκρίνεια, από Παρασκευή 31 Οκτωβρίου έως και Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο OTE SPORT 2HD.

ταινίες και σειρές

Ο Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης είναι από τους μεγαλύτερους και διασημότερους μαραθώνιους αγώνες. Πρώτη φορά διεξήχθη το 1970 με μόλις 127 συμμετοχές και από τότε κάθε χρόνο συγκεντρώνει όλο και περισσότερους δρομείς, με χρονιά σταθμό το 2013 οπότε και τερμάτισε ο αριθμός ρεκόρ των 50.266 δρομέων. Μη χάσετε τη συναρπαστική διαδρομή μέσα από τη ζωντανή κάλυψη του (Κυριακή 2 Νοεμβρίου, 16:30 Eurosport HD)

Πλούσια η νέα τηλεοπτική εβδομάδα που ξεκινάει αύριο Πέμπτη 30 Νοεμβρίου για τους φίλους των σειρών, καθώς νέες συναρπαστικές σειρές κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA του OTE TV αλλά και στο FOX Life.

Την αρχή κάνει η εξαιρετική μίνι-σειρά του Νόα Χόλεϊ Fargo, που αποτελεί πρωτότυπη μεταφορά της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας των αδελφών Κοέν και η οποία έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως καθώς και 2 βραβεία Emmy. Με πρωταγωνιστές τους Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Μάρτιν Φρίμαν, Κόλιν Χανκς, Όλιβερ Πλατ και την ανερχόμενη Άλισον Τόλμαν, το Fargo αφηγείται, με αρκετές δόσεις μαύρου χιούμορ, μία ιστορία εγκλήματος και κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD, την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 21.00.

fargo2 1

Την ίδια μέρα και στο ίδιο κανάλι στις 22.15, οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την επίσης σκοτεινή σειρά Banshee, από τον δημιουργό του True Blood, Άλαν Μπολ. Το βραβευμένο με Emmy Banshee παρακολουθεί την ιστορία του Λούκας Χουντ, ενός μυστηριώδους άντρα που μόλις αποφυλακίζεται επιστρέφει στην πόλη του και παίρνει την ταυτότητα του τοπικού σερίφη. Πρωταγωνιστούν οι Άντονι Σταρ, Ρας Μπλάκγουελ και Ιβάνα Μιλίσεβιτς.

banshee

Μία μέρα μετά, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, ο 2ος κύκλος του Hemlock Grove από τον Έλι Ροθ κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD, στις 22.00. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους παραμένουν οι Φάμκε Γιάνσεν, Μπιλ Σκάρσγκαρντ και Ντάγκρεϊ Σκοτ.

Ακόμη, το Masterchef επιστρέφει με νέα επεισόδια από τον 5ο κύκλο, από την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στις 20.10, στο FOX Life, ενώ το υποψήφιο για 5 Emmy δράμα φαντασίας Once Upon a Time έρχεται, επίσης στο FOX Life, με τον 4ο κύκλο που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 21.00. Τον 5ο πολυαναμενόμενο κύκλο του βραβευμένου με 4 Χρυσές Σφαίρες Glee, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Σειράς στην κατηγορία μιούζικαλ/κωμωδία το 2010 και το 2011, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του OTE TV από την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στις 21.50, στο ίδιο κανάλι.

Οι σινεφίλ θα μπορούν να παρακολουθήσουν στον ΟΤΕ TV, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, την ρομαντική κομεντί Κι Όμως…Γίνεται του Ρομπ Ράινερ, με τους Μάικλ Ντάγκλας, Νταϊάν Κίτον και Στερλίν Τζέρινς, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στις 21.00, στο OTE CINEMA 1HD, ενώ σε πρώτη προβολή στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand θα είναι διαθέσιμο το sci-fi blockbuster του Μάικλ Μπέι, Transformers 4: Εποχή Αφανισμού με τους Μαρκ Γουάλμπεργκ, Νίκολα Πελτζ, Στάνλεϊ Τούτσι και Κέλσεϊ Γκράμερ, όπως και το 22 Jump Street, με το απολαυστικό ζεύγος Τσάνινγκ Τέιτουμ και Τζόνα Χιλ να επιστρέφει, αυτή τη φορά στο πανεπιστήμιο προκειμένου να αποκαλύψει δίκτυο διανομής ναρκωτικών.

ντοκιμαντέρ

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 23.00 στο HISTORY HD, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ WWI: The First Modern War, για τα νέα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, παρουσιάζοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες και αλλάζοντας την πολεμική βιομηχανία. Την ίδια μέρα στις 19.15, στο ANIMAL PLANET HD, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθήσουν τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ Gorilla Doctors, για μία ομάδα επιστημόνων στο πανεπιστήμιο της Καριφόρνια οι οποίοι παρακολουθούν τους γορίλες στα βουνά της Αμερικής, προσπαθώντας να διασώσουν το είδος, καθώς έχουν απομείνει μόλις 880 ζώα.

Τα πιο εντυπωσιακά, πολυτελή, μοναδικά στον κόσμο σπίτια για διακοπές που κοβουν την ανάσα, παρουσιάζει η νέα σειρά του TRAVEL CHANNEL HD, Extreme Vacation Homes, που αρχίζει να προβάλλεται στον OTE TV την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, στις 14.30.

παιδικά

Νέες σειρές για τα παιδιά και όλη την οικογένεια κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και στα παιδικά κανάλια του ΟΤΕ TV. Στο Nickelodeon, τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 20.30, αρχίζει η σειρά The Thundermans, για μία οικογένεια με υπερφυσικές δυνάμεις, ενώ στο Disney XD η κωμική σειρά Mr. Young επιστρέφει με νέα επεισόδια Δευτέρα 3 με Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στις 17.00.

Μην χάσετε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον διάσημο αρχιμουσικό σερ Σάιμον Ρατλ από τις 2 έως τις 5 Νοεμβρίου στο Mezzo. Το 2002, ο Βρετανός αρχιμουσικός ορίστηκε διευθυντής της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου, μια από τις κορυφαίες θέσεις του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος. Απολαύστε τον να διευθύνει μια σειρά από κονσέρτα με έργα των κορυφαίων συνθετών Mozart, Handel, Wagner, Straus και Beethoven.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 22 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...