Skip to main content
28 Αυγούστου 2014 16:23

Πρεμιέρα για Μουντομπάσκετ, Κύπελλο Ελλάδας και Καμπιονάτο στον ΟΤΕ TV

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F04%2F8886dea353b7f761a49efc976719ccb2 XL

Με πρεμιέρα σε Μουντομπάσκετ, Κύπελλο Ελλάδας, Καμπιονάτο, αλλά και τους επαναληπτικούς αγώνες για τα play off της Europa League, ΠΑΟΚ-Ζίμπρου και Μακάμπι-Αστέρας Τρίπολης, κλείνει ο Αύγουστος στον ΟΤΕ TV. Στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα θα μπορούν να…Με πρεμιέρα σε Μουντομπάσκετ, Κύπελλο Ελλάδας, Καμπιονάτο, αλλά και τους επαναληπτικούς αγώνες για τα play off της Europa League, ΠΑΟΚ-Ζίμπρου και Μακάμπι-Αστέρας Τρίπολης, κλείνει ο Αύγουστος στον ΟΤΕ TV.

Στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα θα μπορούν να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Σενεγάλη για την πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις από το Κύπελλο Ελλάδας, με την πρώτη ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Πανηλειακό, την έναρξη του ιταλικού πρωταθλήματος με το ντέρμπι Ρόμα-Φιορεντίνα, αλλά και τα ντέρμπι Σάλκε-Μπάγερν και Έβερτον-Τσέλσι σε Bundesliga και Premier League αντίστοιχα.

Οι συνδρομητές του OTE TV δεν πρέπει να χάσουν την ‘α τηλεοπτική προβολή της sci-fi κωμωδίας R.I.P.D., με τους Τζεφ Μπρίτζες και Ράιαν Ρέινολντς στο OTE CINEMA 1HD, αλλά και του βιογραφικού Diana με την εξαιρετική Ναόμι Γουάτς στο Village Cinema. Πρεμιέρα κάνει επίσης αυτή την εβδομάδα στο OTE CINEMA 1HD η κωμική σειρά Doll & Em, ενώ κλείνει ο πρώτος κύκλος του Hemlock Grove με το τελευταίο επεισόδιο αυτή την Τρίτη. Δεν θα χάσουμε επίσης τον Ρόμπιν Γουίλιαμς ως Κυρία Ντάπφαϊρ, σε μία από τις πιο δημοφιλείς ταινίες του ηθοποιού, που θα προβληθεί στο OTE CINEMA 1HD.

Στο επίκεντρο των αθλητικών γεγονότων στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα ο OTE TV.

Ξεχωρίζει η έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ της Ισπανίας το Σάββατο 30 Αυγούστου, με την Εθνική Ελλάδας να αντιμετωπίζει τη Σενεγάλη στον πρώτο της αγώνα (21.00, OTE SPORT 3HD). Ο OTE TV με καθημερινές αποκλειστικές μεταδόσεις των κορυφαίων αγώνων της διοργάνωσης, της Dream Team των ΗΠΑ, ποιοτική κάλυψη από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών OTE SPORT και τις καθημερινές εκπομπές Pick N’ Roll Spain 2014, θα παρουσιάσει με τον πλέον ολοκληρωμένο τρόπο τη γιορτή του παγκόσμιου μπάσκετ.

Οι συνδρομητές του ΟTE θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους επαναληπτικούς αγώνες για τα play off της Europa League, την Πέμπτη 28 Αυγούστου, με τις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων ΠΑΟΚ-Ζίμπρου (19.15, OTE SPORT 1HD) και Μακάμπι-Αστέρας Τρίπολης (20.30, OTE SPORT 4) και τη συμπλήρωση του καρέ των κορυφαίων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της Γηραιάς Ηπείρου, με την έναρξη της εμπλουτισμένης με νέα ελληνική παρουσία, Σέριε Α.

Στον OTE TV ξεκινούν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδας 2014-2015, με 4 σπουδαίες αναμετρήσεις. Το ντέρμπι Παναχαϊκή-Πανηλειακός την Πέμπτη 28 Αυγούστου (17.00, OTE SPORT 4) και άλλα τρία παιχνίδια της Παρασκευής 29 Αυγούστου, ΑΕΚ-Φωκικός (20.00, OTE SPORT 4), Ηρακλής-Λαμία (18.00, OTE SPORT 4) και το ντέρμπι Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου (21.00, OTE SPORT 5).

Για την έναρξη του ιταλικού πρωταθλήματος, οι νέες προσθήκες Ελλήνων παικτών δίνουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο και το ντέρμπι Ρόμα-Φιορεντίνα (Σάββατο 30/8, 21.45 OTE SPORT 1HD), ενώ ξεχωρίζουν ακόμα τα ντέρμπι Μίλαν-Λάτσιο (19.00, OTE SPORT 4) και Τορίνο-Ιντερ (21.45, OTE SPORT 4) την Κυριακή 31 Αυγούστου. Στην Μπουντεσλίγκα κυριαρχεί το ντέρμπι Σάλκε-Μπάγερν (Σάββατο 30/8, 19.30 OTE SPORT 4), ενώ σε Αγγλία και Ισπανία από την Παρασκευή 29 Αυγούστου έως και τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου το ενδιαφέρον στρέφεται στα ντέρμπι Έβερτον-Τσέλσι (Σάββατο 30 Αυγούστου, 19.30, OTE SPORT 1HD), Τότεναμ-Λίβερπουλ (Κυριακή 31 Αυγούστου, 15.30, OTE SPORT 1HD), Βαλένθια-Μάλαγα (Παρασκευή 29 Αυγούστου, 23.00, OTE SPORT 2HD), Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα (Κυριακή 31 Αυγούστου, 20.00, OTE SPORT 2HD) και Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ρεαλ Μαδρίτης (Κυριακή 31 Αυγούστου, 22.00, OTE SPORT 2HD).

Επιπλέον, ο OTE TV θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά τον σπουδαίο φιλικό αγώνα ριμέϊκ του τελικού του πρόσφατου Μουντιάλ, Γερμανία-Αργεντινή (Τετάρτη 3/9, 21.45, OTE SPORT 4).

Στα μηχανοκίνητα, το ενδιαφέρον στρέφεται στο αγωνιστικό τριήμερο του Moto GP στο Σίλβερστοουν για το βρετανικό Grand Prix.

Με blockbusters σε πρώτη προβολή ολοκληρώνεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα των κινηματογραφικών καναλιών του ΟΤΕ TV, όπου αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζει η πρεμιέρα της βασισμένης στο graphic novel του Πίτερ Λένκοφ sci-fi κωμωδίας R.I.P.D., με τους Τζεφ Μπρίτζες και Ράιαν Ρέινολντς να υποδύονται δύο αστυνομικούς του Rest in Peace Department που σκοτώθηκαν στο καθήκον και αναζητούν δικαιοσύνη (Πέμπτη 28/8, 21.00, OTE CINEMA 1HD). Πρεμιέρα κάνει και το βιογραφικό δράμα Diana για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα με την εξαιρετική Ναόμι Γουάτς στον πρωταγωνιστικό ρόλο (Δευτέρα 1/9, 22.00, Village Cinema).

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν την προβολή της κλασικής κωμωδίας του Κρις Κολόμπους, Κυρία Ντάπφαϊρ, όπου ο Ρόμπιν Γουίλιαμς υποδύεται έναν ηθοποιό που μεταμφιέζεται σε γυναίκα και πιάνει δουλειά ως νταντά στο σπίτι της πρώην γυναίκας του, σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ρόλους της καριέρας του, που του χάρισε Χρυσή Σφαίρα καλύτερου κωμικού ηθοποιού (Σάββατο 30/8, 21.00, OTE CINEMA 1HD).

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας, ξεχωρίζει ακόμη η προβολή του εξαιρετικού θρίλερ μυστηρίου από τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ Επικίνδυνες Υποσχέσεις με τους Βίγκο Μόρτενσεν και Ναόμι Γουάτς (Σάββατο 30/8, 22.00, OTE CINEMA 2), το ρομαντικό δράμα του Λάσε Χάλστρομ Αγαπημένε μου Τζον, με το πρωταγωνιστικό δίδυμο Αμάντα Σέιφριντ και Τσάνινγκ Τέιτουμ (Κυριακή 31/8, 22.00, OTE CINEMA 2), αλλά και η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Serenity από τον δημιουργό των cult σειρών Buffy the Vampire Slayer, Angel και Firefly, Τζος Γουέντον, που προβάλλεται στο πλαίσιο του sci-fi αφιερώματος του OTE CINEMA 2 (Τρίτη 2/9, 22.00).

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα σε α’ τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD η κωμική σειρά Doll & Em για την φιλία δύο γυναικών που δοκιμάζεται όταν η μία αποφασίζει να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ παίρνοντας ως βοηθό την κολλητή της φίλη. Τη σειρά υπογράφουν οι δυο πρωταγωνίστριες και επίσης καλές φίλες στην πραγματική ζωή, Έμιλυ Μόρτιμερ (Hugo, The Newsroom) και Ντόλι Γουέλς (Τρίτη 2/9, 21.00). Την ίδια μέρα στις 22.00 στο ίδιο κανάλι, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου του Hemlock Grove, ενώ και ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα προβληθεί σε α’ προβολή στο OTE CINEMA 1HD το 2015.

Η αγωνία κορυφώνεται στη σειρά Tyrant, με το 10ο επεισόδιο να προβάλλεται στο κανάλι FOX την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στις 22.20, αμέσως μετά την προβολή του στην Αμερική.

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Nat Geo Wild HD, Wild Yellowstone: She Wolf στον ΟΤΕ TV παρακολουθεί μία αγέλη λύκων στο Εθνικό Πάρκο του Yellowstone που ξεχωρίζει από τις άλλες, καθώς αρχηγός της είναι ένας θηλυκός λύκος. Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στις 19.00.

Ακόμη, η ομάδα της Odyssey Marine Exploration «ανοίγει πανιά» για την πιο τολμηρή αποστολή της μέχρι τώρα, τον εντοπισμό τριών ναυαγίων με συνολική αξία φορτίων πάνω από 1 δισ. δολάρια. Ο νέος κύκλος της σειράς Treasure Quest του Discovery HD Showcase κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 22.00.

Οι καλύτερες εμφανίσεις αλλά και τα μεγαλύτερα στιλιστικά ατοπήματα των επωνύμων στην απονομή των φετινών Βραβείων Emmy και MTV VMA περνούν μέσα από το φακό του Fashion Police: The 2014 Primetime Emmy Awards and Video Music Awards την Πέμπτη 28 Αυγούστου στις 13.00. Η διαβόητη Joan Rivers και η ομάδα της σχολιάζουν τις εμφανίσεις των διασήμων στο κόκκινα χαλιά και ετοιμάζουν την «ετυμηγορία» τους.

Τα εφευρετικά αδέρφια Φινέας και Φερμπ επιστρέφουν στο Disney XD με την επική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων «Φινέας και Φερμπ: Ο Πόλεμος Των Άστρων» το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 09.25 .

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...