Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 493
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20 Ιουλίου 2016 16:03

Edision OS Mini+

Το + στην HEVC υποστήριξη

Γράφει: Παναγιώτης Μαλακούδης
3f7d572ce0a78313f0c8a533056a06bb XL d5910ad0

Η Edision παρουσιάζει το διάδοχο του OS Mini με μία σημαντική καινοτομία: την υποστήριξη κωδικοποίησης HEVC (Η.265). Η δεύτερη καινοτομία είναι η υποστήριξη ενός τριπλού tuner (DVB-S/DVB-T2/DVB-C) που μπορεί με το κατάλληλο λογισμικό (Multiple Delivery System) να δουλεύει εναλλάξ, χωρίς αλλαγή στις ρυθμίσεις…

Η Edision παρουσιάζει το διάδοχο του OS Mini με μία σημαντική καινοτομία: την υποστήριξη κωδικοποίησης HEVC (Η.265). Η δεύτερη καινοτομία είναι η υποστήριξη ενός τριπλού tuner (DVB-S/DVB-T2/DVB-C) που μπορεί με το κατάλληλο λογισμικό (Multiple Delivery System) να δουλεύει εναλλάξ, χωρίς αλλαγή στις ρυθμίσεις, και με τα τρία πρότυπα. Φυσικά δε λείπουν οι δυνατότητες του προκατόχου του, δηλαδή γρήγορο Broadcom επεξεργαστή στα 750 MHz και 2000 DMIPS, HDMI 1.4a, αναλύσεις 1080p50 και 1080p60 και δικτυακή σύνδεση 100Mbps Ethernet αλλά και ασύρματη WiFi 802.11n 300Mbps , ενώ είναι συμβατός με HbbTV εφαρμογές.

Ο Edision OS Mini+ έρχεται να βελτιώσει το πολύ επιτυχημένο μοντέλο της εταιρείας, τον OS Mini. Χρησιμοποιεί τον νέας γενιάς επεξεργαστή της Broadcom, τον BCM73625. Η Broadcom βελτίωσε μία σειρά από επεξεργαστές δίνοντάς τους τη δυνατότητα αποκωδικοποίησης HEVC/H.265, το νέο πρότυπο δηλαδή του MPEG group. Οι επεξεργαστές αυτοί πήραν ένα 5 στο όνομά τους για να ξεχωρίζουν από αυτούς που δεν υποστηρίζουν HEVC και έτσι ο BCM7362 του OS Mini έγινε BCM73625 στον OS Mini+. Ο δέκτης υποστηρίζει 1080p50 και 1080p60 με δυνατότητα upscale των απλής ευκρίνειας εκπομπών σε αυτές τις αναλύσεις αλλά και HDMI 1.4a και φυσικά ταχεία εκτέλεση του enigma2 και των πρόσθετών του, ενώ δε λείπει η συμβατότητά του με HbbTV εφαρμογές. Ο Edision OS Mini+ υποστηρίζει PVR δυνατότητες μέσω USB ενώ έχει τη δυνατότητα απεικόνισης OSD κατά την προβολή 3D προγραμμάτων (3D OSD display), υποστηρίζοντας τόσο το συνηθισμένο side-by-side φορμά όσο και το top-bottom.

To υλικό

Ο Edision OS Mini+ ενσωματώνει τον επεξεργαστή BCM73625 στα 750 MHz, είναι dual threaded και αποδίδει 2000 DMIPS, καθιστώντας τον έναν από τους πιο γρήγορους δέκτες enigma2. Το τμήμα αποκωδικοποίησης του BCM73625 μπορεί να αναπαράγει φορμά HD DivX 3.11/4.11/5.x/6.x/Home Theater, αν και δεν υποστηρίζει σωστά κωδικοποίηση GMC ή QPEL. Σε H.264 υποστηρίζει High Profile Level 4.1 ενώ υποστηρίζει και HEVC/Η.265. Ο BCM73625 δεν υποστηρίζει 4Κ, η υποστήριξη HEVC υφίσταται μέχρι την ανάλυση 1080p οπότε δε μπορείτε να δείτε Ultra HD με το συγκεκριμένο δέκτη. Μπορεί όμως να αναπαράγει κανάλια SD και HD σε HEVC (ήδη εκπέμπονται σε κάποιες επίγειες πλατφόρμες σε άλλες χώρες) ή πολυμεσικά αρχεία με HEVC που προσφέρουν την ίδια ποιότητα σε λιγότερο όγκο. Το τμήμα απόπλεξης (deinterlacer) του Edision OS Mini+ υποστηρίζει vector deinterlacing, που ανεβάζει την ποιότητα αναπαραγωγής σήματος τυπικής ευκρίνειας (SD interlaced), ενώ ο scaler μπορεί να κάνει upscale περιεχόμενο απλής ευκρίνειας σε 1080p50 (ή 1080p60 αν πρόκειται για NTSC). Σε ότι αφορά τον ήχο, ο Edision OS Mini+ υποστηρίζει την αποκωδικοποίηση φορμά ήχου AAC+, AAC-HE, Dolby Digital Plus και DTS. Το DTS downmix (μετατροπή δηλαδή του πολυκάναλου DTS ήχου σε στερεοφωνικού PCM για την αναπαραγωγή του στην τηλεόραση) υποστηρίζεται από τον ίδιο τον επεξεργαστή BCM73625 και δε χρειάζεται κάποιο επιπλέον πρόσθετο για να ενεργοποιηθεί. O Edision OS Mini+ έρχεται με 512 MB RAM από την οποία είναι διαθέσιμη στο λειτουργικό 250 MB – τα υπόλοιπα χρησιμοποιούνται από τον video decoder. Ο δέκτης έχει 512MB flash από την οποία είναι διαθέσιμη στο λειτουργικό 445ΜΒ, ενώ αφήνει ελεύθερα 355ΜΒ για την εγκατάσταση πρόσθετων.

Το κουτί

Ο Edision OS Mini+ έρχεται σε ένα μικρό κουτί διαστάσεων 220 x 40 x 160 χιλιοστά, χρώματος μαύρου. Το τροφοδοτικό του δέκτη είναι εξωτερικό, 12V, 3A. Το τηλεχειριστήριο του δέκτη είναι πολύ λειτουργικό και βολικό στην αφή, ενώ υποστηρίζει τον έλεγχο και άλλων συσκευών (4:1 Universal). Στο αριστερό τμήμα της πρόσοψης του δέκτη υπάρχει ο διακόπτης Standby και μία VFD οθόνη οκτώ ψηφίων, χωρίς υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων. Στη δεξιά πλευρά θα βρούμε ένα πορτάκι που όταν το ανοίξουμε αποκαλύπτεται μία θύρα USB 2.0 για εύκολη σύνδεση πολυμεσικού περιεχομένου από την πρόσοψη, καθώς και μία θύρα UCAS. Το UCAS του δέκτη είναι συμβατό με όλους τους γνωστούς εξομοιωτές CAM (OSCAM, CCcam κτλ).

Συνδέσεις

Πηγαίνοντας στο πίσω μέρος του δέκτη, θα βρούμε ένα κεντρικό διακόπτη On/Off και την είσοδο παροχής ρεύματος του εξωτερικού τροφοδοτικού. Για τη σύνδεσή του με τα οπτικοακουστικά μέσα του συστήματός σας, o Edision OS Mini+ είναι εξοπλισμένος με ψηφιακή θύρα HDMI 1.4a, μία αναλογική έξοδο A/V, τύπου καρφί και μία ψηφιακή έξοδος SPDIF. Ο δέκτης διαθέτει μία θύρα USB 2.0 στο πίσω μέρος για σύνδεση USB memory stick, USB σκληρού δίσκου κτλ. Δε λείπει η κάρτα δικτύου Εthernet στα 100Mbps. Ο Edision OS Mini+ περιλαμβάνει και μία θύρα RS232 σε καρφί για έλεγχο του δέκτη από σειραϊκή θύρα. Έκπληξη αποτελεί η ενσωμάτωση WiFi/Bluetooth combo chip, του Realtek RTL8723BS. Έτσι μπορεί να συνδεθεί ασύρματα στο τοπικό σας δίκτυο με πρωτόκολλο 802.11n, ενώ υποστηρίζει και σύνδεση με συσκευές Bluetooth (π.χ. Bluetooth keyboards). Στη δοκιμή μας με access point 802.11n TP-Link και Apple Airport Express, στα 20 μέτρα περίπου, η σύνδεση του ασύρματου δικτύου ήταν καλή ως πολύ καλή – σαφώς βελτιωμένη από το δείγμα του Edision OS Mini που είχαμε δει. Να σημειώσουμε εδώ πως και ο OS Mini διορθώθηκε μετά τις πρώτες παρτίδες και είχε βελτιωμένο WiFi.

Τo tuner

Ο Edision OS Mini+ έρχεται με ένα tuner που δε το έχουμε ξαναδεί, το FTM-4862 (Avalink AVL6862) το οποίο είναι combo και υποστηρίζει και τα 3 συστήματα, δηλαδή DVB-S2 για δορυφορικό, DVB-T2 για επίγειο και DVB-C για καλωδιακό σήμα. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Multiple Delivery System που υποστηρίζεται από τους σύγχρονους Linux kernels και το DVBAPI 5.10 και έτσι μπορεί το tuner να υποστηρίζει εναλλάξ και τα 3 συστήματα χωρίς να χρειάζεται αλλαγή στις ρυθμίσεις. Αυτή η δυνατότητα προς το παρόν έχει προστεθεί μόνο στο enigma2 της ομάδας OpenATV (έκδοση 5.3), αλλά σίγουρα θα προστεθεί στο μέλλον και σε άλλες διανομές. Στις άλλες διανομές που δεν υποστηρίζουν ακόμα αυτή την τεχνολογία, αν για παράδειγμα θέλετε να αλλάξετε από DVB-S2 σε DVB-T θα πρέπει να αλλάζετε τις ρυθμίσεις του tuner.

Στη χρήση του σαν DVB-S2, το tuner του Edision OS Mini+ έδειξε πολύ καλή ευαισθησία και δυνατότητα λήψης πολύ χαμηλών SR (<2000). Η συμβατότητά του με το 17×8 multiswitch του συστήματός μας ήταν άψογη. Το ίδιο άψογη ήταν και η συμβατότητά του με τις εντολές DiSEqC 1.1, η οποία δοκιμάστηκε σε σειρά με το multiswitch. Δε λείπει και η δυνατότητα τυφλής ανίχνευσης, η οποία λειτουργεί πολύ καλά και γρήγορα. Σαν DVB-T tuner ήταν άψογο και έλαβε όλα τα κανάλια των ΕΡΤ και Digea που εκπέμπονται στην περιοχή της δοκιμής, ενώ στα τεχνικά του χαρακτηριστικά υποστηρίζει και DVB-T2. Την υποστήριξη DVB-C δε μπορέσαμε να την τεστάρουμε.

Ποιότητα εικόνας

Η ποιότητα απεικόνισης του Edision OS Mini+ είναι πολύ καλή. Σε κανάλια απλής ευκρίνειας, ο vector deinterlacer βελτιώνει αρκετά την ποιότητα εικόνας, ενώ στα κανάλια υψηλής ευκρίνειας η εικόνα είναι κορυφαία. Ο scaler πλέον μπορεί να κάνει upscale σε 1080p50 ή 1080p60. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις του λογισμικού, ώστε ο δέκτης να στέλνει πάντα τη φυσική ανάλυση και να αναλαμβάνει το upscaling/deinterlacing το προβολικό σας σύστημα.

Λογισμικό

Ο Edision OS Mini+ έρχεται με το επίσημο λογισμικό που περιλαμβάνει τους οδηγούς, τον Linux πυρήνα και το enigma2 με όλα τα υποστηρικτικά αρχεία του (python κτλ). Αξίζει να σημειωθεί πως οι drivers του Edision OS Mini+ υποστηρίζουν τον πολύ πρόσφατο Linux kernel 4.6.3. Το επίσημο λογισμικό δεν είναι άλλο από το γνωστό OpenATV. Εμείς αντικαταστήσαμε το επίσημο λογισμικό με την τελευταία έκδοση του OpenATV, την 5.3. Η αναβάθμιση του λογισμικού γίνεται πολύ εύκολα, με τη χρήση ενός USB stick φορμαρισμένο σε FAT32, το οποίο εισάγουμε στην μπροστινή θύρα USB, ενώ ο δέκτης είναι κλειστός. Τα αρχεία του λογισμικού τα τοποθετούμε στο φάκελο osminiplus μέσα στο USB stick και αφού ανοίξουμε το δέκτη, ξεκινά αυτόματα η αναβάθμιση. Η διαδικασία δεν κρατά περισσότερο από 2-3 λεπτά.

Περιήγηση στο διαδίκτυο – HbbTV

Ο Edision OS Mini+ ενσωματώνει τον Opera Web Browser και έτσι έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για την περιήγηση στο διαδίκτυο. O Opera είναι το defacto standard σε embedded συσκευές και ο Edision OS Mini+ ενσωματώνει την τελευταία του έκδοση, ενώ υποστηρίζει και web εφαρμογές ειδικά διαμορφωμένες για την τηλεόραση, πιο γνωστές ως HbbTV. Για να ενεργοποιηθούν αυτές οι δυνατότητες στο λογισμικό, πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόσθετο enigma2-plugin-extensions-hbbtv. Ο web browser μπορεί να ελεγχθεί και από το τηλεχειριστήριο, αλλά για πιο άνετη περιήγηση στο διαδίκτυο προτείνεται η χρήση κάποιου ασύρματου πληκτρολογίου. Ο πυρήνας 4.6.3 υποστηρίζει αρκετά ασύρματα USB HID πληκτρολόγια. Με την δυνατότητα του δέκτη για Bluetooth μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και Bluetooth πληκτρολόγια, αν και στην έκδοση του OpenATV που δοκιμάσαμε δε καταφέραμε να παντρέψουμε ένα Microsoft Bluetooth keyboard με το δέκτη.

USB tuners και SAT>IP

Αν δε μας φτάνει το combo tuner του Edision OS Mini+ και θέλουμε να συνδέσουμε αυτόνομο DVB-C/T tuner, δε θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα αφού ο δέκτης υποστηρίζει το vtuner interface. Προσθέσαμε στο δέκτη το Crypto PC100 USB DVB-T stick με siano chipset. Αφού εγκαταστήσαμε το πρόσθετο enigma2-plugin-drivers-dvb-usb-siano και επανεκκινήσαμε το δέκτη, το USB tuner αναγνωρίστηκε κανονικά. Μπορέσαμε και λάβαμε όλα τα ψηφιακά κανάλια των ΕΡΤ και Digea που εκπέμπουν στην περιοχή χωρίς κανένα πρόβλημα. Η Edision προσφέρει δικό της USB tuner με υποστήριξη DVB-T/C αλλά φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και όποιο άλλο θέλετε, από την μεγάλη γκάμα υποστήριξης του Linux kernel 4.6.3. Ο Edision OS Mini+ υποστηρίζει επιπλέον το πρωτόκολλο SAT>IP όπου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα συμβατό πολυδιακόπτη ή LNB σα να είναι ενσωματωμένο tuner. Η υποστήριξη SAT>IP κάνει χρήση του vtuner interface και έτσι δε μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα και USB tuner και SAT>IP, αφού ο Edision OS Mini+ υποστηρίζει μόνο ένα (1) vtuner. Η υποστήριξη του fallback tuner, της λήψης δηλαδή καναλιών από άλλο enigma2 δέκτη στο τοπικό δίκτυο λειτουργεί επίσης άψογα.

3D OSD display – HDMI CEC

Ο Edision OS Mini+ υποστηρίζει τη δυνατότητα απεικόνισης των μενού του δέκτη (OSD) κατά τη λειτουργία του σε 3D mode. Μέσα από το μενού OSD 3D setup του OpenATV, μπορούμε να ρυθμίσουμε το OSD είτε σε ρυθμό side-by-side, είτε στο μη χρησιμοποιούμενο ως τώρα σε δορυφορικές μεταδόσεις top-bottom. Υπάρχει και μία επιλογή auto που όμως δε φάνηκε να κάνει κάτι στη δοκιμή μας με την 3D τηλεόραση Panasonic TX-L47ET5E. Ο δέκτης υποστηρίζει και το πρωτόκολλο HDMI CEC για την αμφίδρομη επικοινωνία με τηλεοράσεις που το υποστηρίζουν. Έτσι, όταν ενεργοποιούμε το OSD 3D mode, ο δέκτης μπορεί να επικοινωνεί με την 3D τηλεόρασή μας, ώστε να αλλάζει τη λειτουργία της αυτόματα.

Media player / IPTV

Το τμήμα αναπαραγωγής πολυμεσικών αρχείων του Edision OS Mini+ είναι πολύ καλό. Ο δέκτης μπορεί να αναπαράγει αρχεία MKV με H.264/AVC ή με H.265/HEVC περιεχόμενο, ακόμα και 1080p60, χωρίς να ζορίζεται. Ο Edision OS Mini+ μπορεί να αναπαράγει AVI αρχεία με περιεχόμενο DVIX/XVID, όμως δεν υποστηρίζει GMC και QPEL, όπως άλλωστε τα περισσότερα SoC (System on Chip). Μπορεί να απαπαράγει MP3 και ήχο από AAC, AC3, MPG, ΑΑC+, AAC-HE, Dolby Digital Plus (DD+). Μπορεί να αναπαράγει DVD, αν συνδεθεί εξωτερικό DVD-ROM σε USB. Υποστηρίζει τη δυνατότητα για DTS passthrough μέσω του HDMI/SPDIF αλλά και DTS downmix. Μέσα από τις ρυθμίσεις του OpenATV, ο δέκτης υποστηρίζει 1080p@24Hz, που απαιτείται για την ομαλή αναπαραγωγή των HD αρχείων MKV. Υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, τόσο σε UTF-8 όσο και σε ISO-8859-7.

Ο Edision OS Mini+ είναι συμβατός με υπηρεσίες IPTV, ενώ χάρη στην ενσωμάτωση του Gstreamer 1.8.1 στο OpenATV 5.3, είναι ακόμα περισσότερο συμβατός με πρωτόκολλα IPTV όπως το HTTP Live Streaming (HLS) και το RTMP.

{gallery}17799{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...
  • AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    AVM FRITZ!Box 5530 Fiber

    Το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένα υπερσύγχρονο modem / router από τη γερμανική AVM, το οποίο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δίκτυα οπτικής ίνας. Είναι το απόλυτο modem / router για συνδέσεις Fib...
  • Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Σεμινάρια AstraSat: Συστήματα οπτικών ινών και νέα επαγγελματικά συστήματα Headend Fracarro

    Η εταιρεία AstraSat σε συνεργασία με την ιταλική Fracarro Radioindustrie πραγματοποίησε με επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο με θέματα «Συστήματα Οπτικών Ινών για την κατανομή τηλεοπτικού σήμα...
  • TP-Link ER706W-4G

    TP-Link ER706W-4G

    Η TP-Link παρουσιάζει το νέο ασύρματο router ER706W-4G, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο μέσω των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας, με δυνατότητα υποστήριξης 4G+ Cat6. Η συσκευή διαθέτει...
  • Kakusiga KK-12101

    Kakusiga KK-12101

    Η εταιρεία KAL Electronics ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου φορητού ηχοσυστήματος που συνδυάζει κομψή εμφάνιση και μοντέρνο σχεδιασμό. Πρόκειται για το Kakusiga KK-12101, το οποίο είναι ένα ηχεί...
  • Ekselans AP 1200 W2

    Ekselans AP 1200 W2

    Το AP 1200 W2 της Ekselans είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο και συμπαγές Access Point για χρήση σε εσωτερικό χώρο, με πλειάδα δυνατοτήτων διαχείρισης για κάθε είδους εφαρμογή ασύρματης πρόσβασης. Το σ...
  • Nedis TVSM6050BK

    Nedis TVSM6050BK

    Η επιδαπέδια βάση τηλεόρασης TVSM6050BK της Nedis διαθέτει κομψή και μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάζοντας παράλληλα τη σωστή τοποθέτηση της τηλεόρασής σας στον χώρο σας. Είναι κατάλληλη για τηλεοράσεις...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...